Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Tweezing & Taming Makeup Tool
NYHET

Tweezing & Taming Makeup Tool

Benefit

Magisk forvandling av brynene! Enhver kvinne trenger flotte bryn … de er den raskeste veien til en magisk forvandling. Naturlige eller perfeksjonerte, ingen kan passe for alle!
205 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Tweezing & Taming Makeup Tool
p94009650
v94009651
Benefit
NOK
205

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Magisk forvandling av brynene! Enhver kvinne trenger flotte bryn … de er den raskeste veien til en magisk forvandling. Naturlige eller perfeksjonerte, ingen kan passe for alle! Skap de beste brynene du kan få. Få styr på villfarne hår med dette øyenbrynsverktøyet med to funksjoner. Den skrå pinsetten er dekket med diamantstøv for å gi et godt grep og nappe selv de tynneste hårene. Bruk børsten med spesialblandede fibre til å børste brynene oppover så du kan se hvor du trenger å nappe, og så til å gre brynene tilbake på plass. Temming og grooming av bryn. Forming av bryn. Daglig vedlikehold av bryn.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331