Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Good Hair Days med GHD! Akkurat nå får du 20% på hele merket kun på kicks.no! Gjelder 13.02 - 16.02.

BEAUTYBLENDER Keep It Clean - Blender Cleansing, Makeup Tools

Vurderinger
Pris
219 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
Si farvel til møkkete beautyblendere og sminkekoster, og si velkommen til din nye renserutine!
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Keep It Clean - Blender Cleansing, Makeup Tools
p89794735
v89794736
BEAUTYBLENDER
NOK
219
Si farvel til møkkete beautyblendere og sminkekoster, og si velkommen til din nye renserutine! Denne rense duo'n inneholder en fleksibel rensematte som du lett kan dra over hånden for en jevn rense overflate. Endelig kan du bli kvitt vanskelig flekker på dine sminkeverktøy takket være et eksklusivt materiale designet for å rense uten å skade dine blendere og sminkekoster. I tillegg til rensematten får du beautyblender blendercleanser Solid i en mindre størrelse for ett komplett rensekit.
Gni din beautyblender eller sminkekost mot det faste såpestykket. Blendere og sminkeverktøy må være fuktige. Før fingrene gjennom "hullene" i rensematten (ha siden med tekstur opp), slik at håndflaten din brukes som renseoverflate. Press beautyblenderen din lett mot overflaten, eller jobb i sirkulære bevegelser med dine sminkekoster. Skyll med rent vann. Klem ut overflødig vann og la tørke på et rent og ventilert sted til neste gangs bruk.
EAN:
0815985020468

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331