Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Swirl About Town
Swirl About Town
Swirl About Town
NYHET

Swirl About Town

BEAUTYBLENDER

beautyblender er en applikatorsvamp designet for å gi deg en profesjonell og feilfri påføring og finish av makeup.
269 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Swirl About Town
p94009272
v94009273
BEAUTYBLENDER
NOK
269

Mer Informasjon

beautyblender er en applikatorsvamp designet for å gi deg en profesjonell og feilfri påføring og finish av makeup. Der fingre og svamper kan etterlate linjer og striper, gir den unike formen og det eksklusive materiale til Beauty Blender deg en flawless finish og ingen sløsing med produkt.
beautyblenders skal brukes fuktig ved påføring av flytende eller tørr (fast) makeup. Når Beauty Blenderen er våt blir den dobbelt så stor. Rengjør din Beauty Blender etter bruk og la den lufttørke i medfølgende pidestall . Trykk svampen i lette bevegelser over huden ved påføring av makeup. Inneholder ikke latex.
blendercleanser solid er et rengjøringsmiddel som fjerner smuss og bakterier i Beauty blenderen. Den egner seg også til rengjøring av makeup børster og andre applikatorer. Blendercleanser Solid holder makeup svampen hygienisk - Rengjør alltid din Beauty Blender etter bruk. Rensemiddelet har en beroligende duft av lavendel.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331