Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Joy Sponge
Joy Sponge
Joy Sponge

Joy Sponge

BEAUTYBLENDER

Ny, tøff gul farge. beautyblender er en applikatorsvamp designet for å gi deg en profesjonell og feilfri påføring og finish av makeup.
219 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Joy Sponge
p89070257B
v90762788
BEAUTYBLENDER
NOK
219

Omtaler

Henrikke | 13-05-2019
Hva gjorde vi før beutyblender. Helt fantastisk produkt som gjør påføring lekende lett. Det blir jevnt og fint fordelt. Jeg elsker denne.
Anna | 05-03-2019
Har tidligere brukt RealTechniques sine beautyblenderet, men opplevde at sminken forsvant inn i den og at den ble ødelagt etter et par runder med vasking. Denne redder både dagen, sminken og huden min. Absolutt et produkt jeg vil anbefale!
Mariell | 20-05-2018
Beste på markedet, anbefales.

Mer Informasjon

Ny, tøff gul farge. beautyblender er en applikatorsvamp designet for å gi deg en profesjonell og feilfri påføring og finish av makeup. Der fingre og svamper kan etterlate linjer og striper, gir den unike formen og det eksklusive materiale til beautyblender deg en flawless finish og ingen sløsing med produkt.
beautyblender skal brukes fuktig ved påføring av flytende eller tørr (fast) makeup. Når beautyblenderen er våt blir den dobbelt så stor. Rengjør din beautyblender etter bruk og la den lufttørke i medfølgende pidestall . Trykk svampen i lette bevegelser over huden ved påføring av makeup. Inneholder ikke latex.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331