Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Show More of You! Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30%. Gjelder Lancome, Urban Decay, YSL, Kiehl's & Biotherm.

Electric Violet Sponge
Electric Violet Sponge

Electric Violet Sponge

BEAUTYBLENDER

Ny, tøff fiolett farge. beautyblender er en applikatorsvamp designet for å gi deg en profesjonell og feilfri påføring og finish av makeup.
219 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Electric Violet Sponge
p89070257A
v90578227
BEAUTYBLENDER
NOK
219

Omtaler

Victoria | 09-04-2019
Min trofaste svampe-bestis. Naturlig full coverage hver gang!
Ida | 13-03-2018
Sååå god. Jeg elsker den orginale beauty blenderen , og denne er veldig god fordi viss man er ute etter mer dekkevne fra foundationen din, så passer denne best. Denne suger ikke til seg like mye produkt og gir huden en flawless full dekkevne foundation look! Elsk!!!
Miriam | 10-03-2018
Klarer ikke legge foundation uten denne! Foundation og concealer ser mye mer naturlig ut enn hvis du bruker en kost. Jeg bruker også denne til å legge løspudder etter foundation, såkalt «baking».

Mer Informasjon

Ny, tøff fiolett farge. beautyblender er en applikatorsvamp designet for å gi deg en profesjonell og feilfri påføring og finish av makeup. Der fingre og svamper kan etterlate linjer og striper, gir den unike formen og det eksklusive materiale til beautyblender deg en flawless finish og ingen sløsing med produkt.
Inneholder ikke latex.
beautyblender skal brukes fuktig ved påføring av flytende eller tørr (fast) makeup. Når beautyblenderen er våt blir den dobbelt så stor. Rengjør din beautyblender etter bruk og la den lufttørke i medfølgende pidestall . Trykk svampen i lette bevegelser over huden ved påføring av makeup.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331