Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du en goodiebag til en verdi av 800 kr når du handler for samme sum! Gjelder kun på kicks.no, så langt lageret rekker.

NYHET

BeautyAct RetinolAction Refining Toner 150 ml

Vurderinger
Pris
199 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt  over 99 krFri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
RetinolAction Refining Toner 150 ml
p94015420
v94015421
BeautyAct
NOK
199
Toner som aktivt arbeider for en hud med tonet og fastere følelse. Inneholder et høyteknologisk retinolkompleks som bidrar til å stimulere cellefornyelsen, redusere synligheten av fine linjer og rynker samt forbedre hudens elastisitet.
100 % vegansk og produsert i Sverige.
-
BeautyAct leverer høytytende hudpleie tilpasset en aktiv livsstil. BeautyAct RetinolAction Refining Toner passer for hud i alle aldre og støtter både moden hud og hud som lett får kviser.
-
Ingredients that Act:
Hydroxypinacolone Retinoate (Granactive Retinoid)
Vanligvis forkortet HPR, et innovativt retinolkompleks utviklet fra retinsyre, det aktive stoffet i retinol. Lavere konsentrasjon av HPR har vist seg å ha samme resultat som høyere konsentrasjoner av retinol.
-
Allantoin
En effektivt beroligende og mykgjørende aktiv ingrediens.
Påføres på tørr og renset hud før serum og/eller ansiktskrem. Bruk en bomullspad eller klapp inn produktet med hendene. Unngå øyeområdet. Slutt umiddelbart å bruke produktet hvis det oppstår irritasjon. Bruk alltid solkrem når du bruker dette produktet på dagtid.
-
Våre BeautyActors tipser:
Noen kan oppleve at retinoider har en uttørkende effekt på huden, noe som gjør det superviktig å følge opp med fuktighet etter bruk. Vi anbefaler for eksempel BeautyAct HydraRepair Melting Cream, som er stappfull av fuktighetsgivende aktive ingredienser.
Volum:
150 ml
Vekt:
184 g
Hudtype:
Fet, Kombinert, Sensitiv, Moden, Normal, Acneutsatt hud, Tørr
EAN:
7310640863266
Mer inspirasjon
Beauty Test: Finn riktig ansiktspleie fra BeautyAct

Beauty Test: Finn riktig ansiktspleie fra BeautyAct

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

3.0
Basert på 1 omtaler
Les mer
M
Martine
15-10-2020
Like (0)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331