Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Show More of You! Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30%. Gjelder Lancome, Urban Decay, YSL, Kiehl's & Biotherm.

SPF 20 Correcting Concealer Light 2
SPF 20 Correcting Concealer Light 2
SPF 20 Correcting Concealer Light 2

SPF 20 Correcting Concealer Light 2

bareMinerals

En rik, kremet og effektiv concealer som kombinerer solfaktor 20 med overlegen dekning og matt finish. Så uansett hva du har å skjule – SPF 20 Correcting Concealer dekker det.
469 kr
Light 2
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
SPF 20 Correcting Concealer
p909445
v44142537
bareMinerals
NOK
469

Omtaler

Ariel | 28-02-2015
Denne fungerte ikke så bra for meg. Synes ikke den satt noe godt, og den så ikke så naturlig ut. Synes heller ikke at den var spesielt enkel å påføre, og alt for dyr. Kjøper ikke igjen.
Astrid Carolina | 13-02-2015
En fantastisk concealer til hverdagsbruk! Den er veldig lett og ser ikke kakete eller unaturlig ut på noen måte. Litt liten kanskje, men veldig drøy i bruken! :) Holdbarheten vil jeg si er middels. Holder på en hel dag bil jeg si. Med mindre du svetter ekstremt mye etc. Har brukt den i ca. 6 mnd og har ikke hatt noen klager på den enda! Det beste er jo selvfølgelig at den ikke er dårlig for huden din og du kan bruke den uten dårlig samvittighet! Annbefales sterkt!
Marita | 03-01-2014
En god, men ikke helt perfekt concealer. Den dekker godt, men synest holdbarheten kunne vert litt bedre + at den har en tendens til å stripe seg under øynene viss man er uheldig og bruker litt mer produkt enn planlagt. Veldig små mengder som skal til.

Mer Informasjon

En rik, kremet og effektiv concealer som kombinerer solfaktor 20 med overlegen dekning og matt finish. Så uansett hva du har å skjule – SPF 20 Correcting Concealer dekker det. Disse multi-taskerne inneholder kobber, et mineralpigment som bidrar til å skjule ujevnheter, og sitronskallekstrakt, en plantebasert ingrediens med lysnende effekt som bidrar til å redusere synlige pigmenteringer og ujevn hudtone. Finnes i fire nyanser og smelter perfekt inn med din hudtone.
Påføres med fingeren eller Maximum Coverage Concealer Brush og masseres forsiktig inn på arr, ujevnheter eller andre problemområder. Påføres daglig for å redusere synlige pigmenteringer og misfarginger over tid og få en strålende hud med jevnere hudtone.
Volum:2 ml
Hudtype:Fet
Farge:Beige
Dekningsgrad:Høy
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331