Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

BAREPRO Performance Wear Powder Foundation 06 Cashmere
BAREPRO Performance Wear Powder Foundation 06 Cashmere

BAREPRO Performance Wear Powder Foundation 06 Cashmere

bareMinerals

BAREPRO Performance Wear Powder Foundation er en kompakt mineralfoundation som leverer full dekkevne med en matt finish, og sitter opptil 12 timer.
449 kr
06 Cashmere
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
BAREPRO Performance Wear Powder Foundation
p89361204
v89361220
bareMinerals
NOK
449

Omtaler

Ratchanok | 24-12-2018
Ikke helt fornøyd, ikke den beste produkt
Nina | 23-07-2018
Har brukt nr. 16 Sandstone og har vært veldig fornøyd. Sitter godt på huden og hjelper veldig på t-sonen som har en tendens å bli litt blank ila. dagen. Nå har jeg ikke noe urenheter, men føler den dekker mer enn fint nok for min hud.
Carina | 28-03-2018
Utrolig skuffet. Har brukt bareMinerals i over 10 år, men dette var skuffende. Jeg kjøpte derals ready foundation ble tatt av markedet. Trodde dette skulle være like bra om ikke bedre. Men nei, elendig dekkevne og dårlig fargeutvalg. Føles som den ligger oppå huden. Synes det er helt utrolig at de klarer å lage et så dårlig produkt når de har vært flinke i så mange år. Håper virkelig bareMinerals ready foundation kommer på markedet igjen.

Mer Informasjon

BAREPRO Performance Wear Powder Foundation er en kompakt mineralfoundation som leverer full dekkevne med en matt finish, og sitter opptil 12 timer.*
Denne foundationen er formulert med 90% naturlige ingredienser, inkludert vitaminer og mineraler, og gir deg byggbar dekkevne som lar huden puste. Uansett om du er en erfaren makeup brukere eller en nybegynner, oppnår du enkelt en fantastisk ""glam coverage"".
BAREPRO er laget for å prestere på høyt nivå, og derfor fremmer denne foundationen en sunn hud, reduserer synligheten av porer og regulerer gløden. Konsistensen er silkemykt og har en vektløs følelse, tilstopper ikke porene eller forårsaker utbrudd.
Med denne foundationen får du en skreddersyd dekkevne uten at den kjennes tung eller kakete, og du kan enkelt gå fra en lettere dagsmakeup til en fin kveldsmakeup med en rask touch-up.
* Basert på en uavhengig klinisk undersøkelse av 32 kvinner
"For at få den perfekte airbrushed finish, påfør BAREPRO Pressed Powder Foundation med Core Coverage Brush, for å skape ønsket dekkevne. Den praktiske uttrekkbare børsten er spesielt designet for BAREPRO Pressed Powder Foundation med tette syntetiske hår i midten og litt løsere hår rundt for å gi en jevn og naturlig dekk.
For påføring, trykk børsten veldig lett mot det kompakte BAREPRO puddret og jobb deretter med sveipende strøk over ansiktet. For å øke dekk fra medium til full, gjenta inntil du får ønsket resultat.
TALC, SILICA, TETRAHEXYLDECYL ASCORBATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIPHENYL DIMETHICONE/VINYL DIPHENYL DIMETHICONE/SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, DIPHENYLSILOXY PHENYL TRIMETHICONE, TRIETHOXYSILYLETHYL POLYDIMETHYLSILOXYETHYL HEXYL DIMETHICONE, LAUROYL LYSINE, MAGNESIUM STEARATE, DIPENTAERYTHRITYL HEXAHYDROXYSTEARATE, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, METHICONE, SORBITAN SESQUIISOSTEARATE, DISTEARYLDIMONIUM CHLORIDE, PYRIDOXINE CYCLIC PHOSPHATE, CHLORPHENESIN. MAY CONTAIN (+/-): MICA, IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891).
Hudtype:Tørr|Kombinert|Fet|Sensitiv|Moden|Acneutsatt hud|Normal
Dekningsgrad:Høy
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331