Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Kampanje 20%

bareMinerals ClayMates Mask Duo Be Pure & Be Dewy 60 ml

Vurderinger
Pris
439,20 kr
549 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
ClayMates Mask Duo Be Pure & Be Dewy
p89942444
v89942445
bareMinerals
NOK
439.2
ClayMates Be Pure & Be Dewy er en duomaske med to ulike masker i samme krukke, noe som gjør at du kan skreddersy og ""multi-taske"". Denne duomasken rengjør og fuktgjør tilstoppet og stresset hud. Produktet inneholder mineralrik leire og fruktekstrakt for en klarere, renere og mykere hud.
Be Pure Mask – dette er den hvite masken som forsiktig varmer opp huden for å rengjøre i dybden. Dette gjør den ved hjelp av fersken og hvit grapefrukt som drar ut urenheter og motvirker tilstoppede porer, samt minsker overflødig olje.
Be Dewy Mask – dette er den rosa masken som roer ned huden samtidig som den mykgjør, minsker rødhet og stress, samt resetter hudens fuktnivåer med acaibær og olje fra solbærfrø.
Påfør et jevnt lag produkt med fingrene eller med bareMinerals Mask Smoothing Brush på tørr hud. Unngå øyepartiet.
Begge maskene kan anvendes overalt i ansiktet. Påfør de samtidig på forskjellige partier, eller legg de etter hverandre over hele ansiktet.
Påfør den hvite masken på områder som trenger en god rens – for eksempel i t-sonen og på hakepartiet. Den rosa masken passer områder som trenger ekstra fukt, for eksempel kinn.
La masken virke i 10-15 minutter og skyll så av med lunkent vann.
ClayMates Be Pure & Be Dewy kan brukes opptil tre ganger i uken.
Volum:
60 ml
Vekt:
180 g
EAN:
0098132520725

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331