Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Gen Nude  Cream Eye Shadow + Primer Undressed
Gen Nude  Cream Eye Shadow + Primer Undressed
Gen Nude  Cream Eye Shadow + Primer Undressed

Gen Nude Cream Eye Shadow + Primer Undressed

bareMinerals

Gen Nude Eyeshadow + Primer er et to-i-ett-produkt.
339 kr
Undressed
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Gen Nude Cream Eye Shadow + Primer
p89942146
v89942147
bareMinerals
NOK
339

Mer Informasjon

Gen Nude Eyeshadow + Primer er et to-i-ett-produkt. Bruk den alene som en naturlig øyeskygge eller som en primer for å gi en jevn base før påføring av dine øyeskyggefarger som da vil sitte lengre og får en sterkere farge.
Gen Nude Eyeshadow + Primer har en formel med lang holdbarhet som ikke legger seg i fine linjer. De er en del av Gen Nude-familien som gir hudbeskyttende nude nyanser for alle hudtoner.
Velg mellom spesialdesignede nøytraliserende nyanser for å korrigere ujevnheter i hudtonen, samt pigmenteringer, eller velg lysnende nyanser for å motvirke gusten og livløs hud.
Formelen er kremet, lett å påføre og forvandles til ett pudder ved påføring. Formelen er enkel å blende og gir en matt finish med subtilt skimmer som komplimenterer huden.
Denne mineralrike formelen er virkelig både hudpleie og makeup i ett; den fuktgjør og jevner ut det ømfintlige øyeområdet med både mangosmør, ekstrakt fra kameliablad som roer ned og mykgjør og grønn te som beskytter med antioksidanter.
Testet av øyelege.
Isododecane, Disteardimonium Hectorite, Polymethylsilsesquioxane, Caprylic/Capric Triglyceride, Propylene Carbonate, Silica, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Trimethylsiloxysilicate, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Camellia Oleifera Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Diacetyl Boldine, Calcium Sodium Borosilicate, Acrylates Copolymer, Calcium Aluminum Borosilicate, Tin Oxide, Phenoxyethanol. May Contain (+/-): Mica, Titanium Dioxide (Ci 77891), Carmine (Ci 75470), Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Bismuth Oxychloride (Ci77163), Ferric Ferrocyanide (Ci 77510).
Farge:Beige
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331