Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du som er eller blir medlem i KICKS Club doble bonuspoengpå dine kjøp! 1 kr = 2 poeng! Gjelder ons-søn. Gjelder ikke gavekort. 

Kampanje 20%

bareMinerals Gen Nude Radiant Lipstick Mantra

Vurderinger
Velg farge
Pris
248 kr
310 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Gen Nude Radiant Lipstick
p89361007
v89361014
bareMinerals
NOK
248
"Gen Nude Radiant Lipstick er utviklet for å komplettere alle hud- og leppetoner. Den innovative formelen glir lett over leppene og gir byggbar, middels dekning med en rik, kremet konsistens og glans. Bland og miks nyanser og ulike stiler for uendelig mange måter å bruke nude på.
Formelen inneholder naturlige oljer og plantesmør som tilfører fuktighet og gjør leppene myke. Delikat vaniljeduft. Når det kommer til nude-lepper, ikke tenk «one-size-fits-all»-farger. Møt neste generasjon av nude.
Produktet er glutenfritt."
Påfør leppestiften mykt over leppene, bygg opp flere lag for økt dekning. Passer perfekt i kombinasjon med Gen Nude Under Over Lip Liner og Gen Nude Buttercream Lipgloss.
Volum:
3.5 ml
Vekt:
34050 g
Farge:
Brun
EAN:
0098132470723

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Søk

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331