Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Kampanje 30%

bareMinerals Gen Nude Under Over Lip Liner Borderline

Vurderinger
Velg farge
Borderline
Pris
195,30 kr
279 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Gen Nude Under Over Lip Liner
p89361185
v89361190
bareMinerals
NOK
195.3
Gen Nude Under Over Lip Liner er en kremet nude-lipliner som kan brukes over eller under andre leppeprodukter for å få en perfekt finish. Kommer i fem universelle nyanser.
Gen Nude Under Over Lip Liner er en silkemyk og kremet lipliner med primereffekt som glir lett over leppene. Kan brukes før leppestift og lipgloss for at de skal sitte lenger og ikke «renne» ut i linjer. Eller etter, for å skape mykere konturer.
Når det kommer til nude-lepper, ikke tenk «one-size-fits-all»-farger. Møt neste generasjon av nude. Produktet er glutenfritt.
• Allsidig
• Rikt pigmentert med en silkemyk finish
• Kremet formel som er lett å blande
Påføres langs leppekonturen før eller etter andre leppeprodukter for å definere, eller mykt over hele leppen for et naturlig resultat alene, eller under etterfølgende leppeprodukter for økt holdbarhet og dypere farge. Passer perfekt i kombinasjon med Gen Nude Radiant Lipstick og Gen Nude Buttercream Lipgloss.
Vekt:
9080 g
Farge:
Rød
EAN:
0098132470907

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331