Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Siste sjanse - 50% ekstra på salgsprisen! Fri frakt med Bring & Helthjem

bareMinerals BarePRO Glow™ Highlighter Free

Vurderinger
Velg farge
Free
Pris
399 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
BarePRO Glow™ Highlighter
p90242930
v90242931
bareMinerals
NOK
399
Dette er mer enn en highlighter! Denne allsidige formelen med lysreflekterende mineralperler gir deg en naturlig glød når den brukes som en highlighter, men den kan også mikses sammen med din favorittfoundation, primer, farget dagkrem eller andre hudpleieprodukter for en skreddersydd glød til hele ansiktet.
Dette er en multifunksjonell eliksir med sukkermolekyler fra hvete som umiddelbart hvisker vekk synligheten av rynker og ekstrakt fra grønne linser og bambus som jevner ut hudstrukturen og minsker synligheten av porer. Mineral Lock Longwear teknologi gir deg en glød som varer i opptil 16 timer!
Du kan bruke barePRO Glow Highlighter på flere måter. Påfør den med fingrene eller med en valgfri børste på områder du ønsker å gi litt ekstra glød – som for eksempel kinnben og brynsben. Du kan også blande den med hudpleieprodukter, primer eller foundation. Pass på at du rister flasken godt før bruk.
Volum:
14 ml
Vekt:
94 g
Farge:
Beige
Dekningsgrad:
Medium
Finish:
Neutral
EAN:
0098132550623

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Søk

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331