Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Grab & Go Get Started Kit Medium Beige

Grab & Go Get Started Kit Medium Beige

bareMinerals

bareMinerals Get Started Kit – inneholder alt du trenger for å skape et naturlig grunnlag.
499 kr
Medium Beige
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

bareMinerals Get Started Kit – inneholder alt du trenger for å skape et naturlig grunnlag. Settet inneholder fire praktiske prøve-/reisestørrelser, en Original Foundation SPF 15, en Prime Time Foundation Primer Original, en Mineral Veil Finishing Powder og en Beautiful Finish Brush travel size.
Prime Time Foundation Primer Original får makeupen til å sitte enda bedre og gir et jevnt og fint underlag. Dessuten motvirker den tørrhet og minimerer synligheten av fine linjer og forstørrede porer. Prisbelønte Original Foundation SPF 15 med 100 % mineraler har en ultralett og silkemyk konsistens i pulverform som føles som en krem når den påføres. Den gir lett-til-full dekning med en fin, naturlig glød uten å føles tung og klebrig. Bevist å gi en klarere og sunnere hud, og reduserer synligheten av imperfeksjoner uten å tørke ut huden. Mineral Veil Finishing Powder er et fikserende og mattende pudder med gjennomskinnelig, ultralett konsistens som legger seg som et fint slør over huden. Absorberer talg og minimerer synligheten av porer, fine linjer, rynker og arr og gir en visuelt myk overflate. Den eksklusive Beautiful Finish Brush gir en rask og jevn påføring med lett-til-full dekning. Syntetiske strå.
1. Begynn med å påføre Prime Time Foundation Primer. Fordel en liten mengde i et jevnt lag over hele ansiktet. 2. Bank ut litt Original Foundation SPF 15 i lokket. Arbeid inn foundationen i børsten, slå av eventuelt overflødig produkt mot lokket. Påfør foundationen med sirkelbevegelser over hele ansiktet. Gjenta for et mer dekkende resultat. 3. Bank ut litt Mineral Veil i lokket. Arbeid inn produktet i børsten, slå av eventuelt overflødig produkt mot lokket. Stryk over ansiktet. Nå har du et perfekt makeup-grunnlag som kommer til å sitte hele dagen.
Farge:Beige
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331