Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal! Nå får du 50% på Pixi Tonics & Escada Flor del Sol EdT 50ml. Kun 3 stk per produkt og kunde. 

Kampanje 20%

bareMinerals Grab & Go Get Started Kit Golden Beige

Vurderinger
Velg farge
Golden Beige
Pris
399,20 kr
499 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt  over 99 krFri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Grab & Go Get Started Kit
p89941839
v89941845
bareMinerals
NOK
399.2
bareMinerals Get Started Kit – inneholder alt du trenger for å skape et naturlig grunnlag. Settet inneholder fire praktiske prøve-/reisestørrelser, en Original Foundation SPF 15, en Prime Time Foundation Primer Original, en Mineral Veil Finishing Powder og en Beautiful Finish Brush travel size.
Prime Time Foundation Primer Original får makeupen til å sitte enda bedre og gir et jevnt og fint underlag. Dessuten motvirker den tørrhet og minimerer synligheten av fine linjer og forstørrede porer. Prisbelønte Original Foundation SPF 15 med 100 % mineraler har en ultralett og silkemyk konsistens i pulverform som føles som en krem når den påføres. Den gir lett-til-full dekning med en fin, naturlig glød uten å føles tung og klebrig. Bevist å gi en klarere og sunnere hud, og reduserer synligheten av imperfeksjoner uten å tørke ut huden. Mineral Veil Finishing Powder er et fikserende og mattende pudder med gjennomskinnelig, ultralett konsistens som legger seg som et fint slør over huden. Absorberer talg og minimerer synligheten av porer, fine linjer, rynker og arr og gir en visuelt myk overflate. Den eksklusive Beautiful Finish Brush gir en rask og jevn påføring med lett-til-full dekning. Syntetiske strå. Vegansk.
1. Begynn med å påføre Prime Time Foundation Primer. Fordel en liten mengde i et jevnt lag over hele ansiktet. 2. Bank ut litt Original Foundation SPF 15 i lokket. Arbeid inn foundationen i børsten, slå av eventuelt overflødig produkt mot lokket. Påfør foundationen med sirkelbevegelser over hele ansiktet. Gjenta for et mer dekkende resultat. 3. Bank ut litt Mineral Veil i lokket. Arbeid inn produktet i børsten, slå av eventuelt overflødig produkt mot lokket. Stryk over ansiktet. Nå har du et perfekt makeup-grunnlag som kommer til å sitte hele dagen.
Vekt:
142 g
Farge:
Beige
Finish:
Dewy
EAN:
0098132495115
Mer inspirasjon
Finn riktig mascara for deg

Finn riktig mascara for deg

Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

5.0
Basert på 1 omtaler
Les mer
E
Egle Kavaliauskaite
11-03-2020
Like (16)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331