Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Blemish Remedy Foundation 08 Clearly Latte
Blemish Remedy Foundation 08 Clearly Latte
Blemish Remedy Foundation 08 Clearly Latte
SALG 70%

Blemish Remedy Foundation 08 Clearly Latte

bareMinerals

En vektløs mineralfoundation, med medium til full dekningsgrad, som minimerer synligheten av urenheter og kviser samt forebygger nye utbrudd.
143,70 kr
479 kr
08 Clearly Latte
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Karine | 02-04-2018
Ikke kjøp! Jeg elsker mineralpudderet til bare minerals, og har brukt det siden det kom på markedet. På grunn av mye urenheter tenkte jeg å prøve ut dette, men det er virkelig helt forferdelig! Dekker ikke, og kaker og deler seg opp allerede ved påføring. Styr unna og gå heller for mineral matte foundation, eller original om du ikke er plaget med «glinsende» hud
Linniii | 11-03-2018
Jeg bruker denne til å sette foundation med, og få litt mer dekk. Den dekker for lite til å brukes alene dersom du ønsker medium/full dekkevne. Synes den er god til å matte ned huden med.
R | 09-10-2017
Kan kanskje få denne opp til medium dekkevne hvis jeg tar på MYE. Ser ok ut rett etter applikasjon, men etter 30min er det som om den går tilbake til pudderform og deler seg og fester seg i alt som er antydning til tørt.

Mer Informasjon

En vektløs mineralfoundation, med medium til full dekningsgrad, som minimerer synligheten av urenheter og kviser samt forebygger nye utbrudd. Den roer ned rødhet i huden og regulerer talgproduksjonen for en vakker, strålende hud.
Dekningsgraden kan bygges opp, fra medium til fullt dekke.
For best resultat, påfør foundation med bareMinerals Swirl, Tap, Buff® teknikken og bruk den nye børsten Seamless Buffing Brush. Den har en spesialdesignet myk bust med syntetiske fibre som gir en lett til full dekningsgrad.
SWIRL - jobb inn en liten mengde av bareMinerals® Blemish Remedy Foundation i børsten til produktet ikke lengre er synlig.
TAP - slå av overflødig produkt.
BUFF - jobb produktet inn i huden med sirkelbevegelser.
Dekningsgrad:Høy
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331