Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Husk å logge inn for å samle poeng på dine kjøp!
Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream 03 Buttercream
Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream 03 Buttercream
Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream 03 Buttercream

Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream 03 Buttercream

bareMinerals

479 kr
03 Buttercream

Omtaler

Kiwi | 28-05-2017
Deilig produkt. Superpluss for enkelheten - med denne får du 1) beskyttelse mot solen, 2) fuktighet, 3) jevnere farge, 4) godt makeup-underlag i ett enkelt steg! Min erfaring er at den sitter godt (kan ha med solfaktoren å gjøre), og den får også etterfølgende makeup til å sitte bedre (den fungerer altså godt som en primer). Jeg synes også at den dekker ev. urenheter (overraskende) godt. Resultatet blir en duggfrisk look, som bidrar til et ungdommelig, glødende, friskt utseende. (Som en heads up, kan jeg si at det kan kreve noe øvelse for plettfri påføring, da den "størkner" i større grad enn fuktighetskrem uten solfaktor. Det kan være lurt å ikke gni så mye frem og tilbake, eller å prøve å påføre den fort. Dette ser jeg derimot ikke på som noe særlig problem :)).
Emilie | 08-03-2017
Denne gir en lett dekkevne og glød som ser naturlig ut.
Magdalena | 16-02-2017
Har inte upplevt att denna smular eller framhäver porerna, och då har jag ganska stora porer. Jag påför med fingrarna eller beautyblender vilket fungerar fint. Då jag har en någorlunda fet hy använder jag setting power över, eller ett svep av makeupstores dual foundation. Resultatet blir en mer jämn hudton, utsuddade porer och en fin glöd!
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331