Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

It's in your eyes! 20% på øyemakeup! Gjelder ikke YSL, Sensai & Anastasia.

bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream 08 Spice

Vurderinger
Pris
479 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
bareMinerals rescue tinted hydrating gel cream er en fuktighetskrem med foundationeffekt som kombinerer de beste egenskapene til en farget dagkrem, BB-krem og CC-krem.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream
p88237708
v88237712
bareMinerals
NOK
479
bareMinerals rescue tinted hydrating gel cream er en fuktighetskrem med foundationeffekt som kombinerer de beste egenskapene til en farget dagkrem, BB-krem og CC-krem. Formelen tilfører huden fuktighet og gir UVA/UVB-beskyttelse med solfaktor 30. Complexion Rescue gir lett til middels dekning og gir huden en naturlig glød. Påføres med fingrene eller med bareMinerals smoothing face brush for å få en air brushed-effekt eller for å oppnå en høyere dekningsgrad på en enkel måte. Passer til alle hudtyper. Dermatologisk testet, hypoallergen og ikke-komedogen.
Påfør Complexion Rescue med rene fingre eller med f.eks. Smoothing Face Brush. Produktet gir rikelig med fuktighet, og det er derfor ikke nødvendig med en annen fuktighetskrem i forkant. Hvis du ønsker det, kan du tilsette ditt favorittserum i forkant. Ta en mindre mengde produkt på fingertuppen og fordel produktet utover ansiktet. Masser deretter produktet lett inn med hendene. Hvis du ønsker å bruke en børste i stedet, f.eks. Smoothing Face Brush eller en annen børste med syntetisk hår, tar du samme mengde produkt på fingertuppen og fordeler utover. Masser deretter inn produktet med børsten i stedet for fingrene. Det er også mulig å påføre produktet med børsten og massere inn. Med børste får man et litt mer dekkende resultat enn når man påfører med fingrene, i tillegg til at man oppnår en fin air brushed-effekt i huden.
Volum:
35 ml
Hudtype:
Tørr, Kombinert, Fet, Sensitiv, Normal, Moden
Dekningsgrad:
Medium
Finish:
Dewy
EAN:
0098132400218

Omtaler

3.6
Basert på 25 stemmer
Les mer
La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet
E
Elisabeth
28-04-2019
Like (0)
L
Louise
11-04-2019
Like (0)
E
Egle
27-03-2019
Like (0)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331