Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
3 Miracle Oil Reconstructor Lightweight Treatment 100 ml

3 Miracle Oil Reconstructor Lightweight Treatment 100 ml

Aussie

Alle trenger denne lille hjelperen. Aussies lette hårkur med multivirkende olje fra australsk makadamianøtt, jojobaolje og avokado-olje reparerer synlig håret.
99 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
3 Miracle Oil Reconstructor Lightweight Treatment 100 ml
p89737746
v89737747
Aussie
NOK
99

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Alle trenger denne lille hjelperen. Aussies lette hårkur med multivirkende olje fra australsk makadamianøtt, jojobaolje og avokado-olje reparerer synlig håret. Det er som den gode feen på flaske. Askepott, håret ditt skal være glatt og glansfullt uansett hva som skjer!
Det er ikke bare én eller to, men hele tre måter du kan bruke denne fantastiske hårkuren på: før hårvask, i fuktig hår for et glattere hår og i tørt hår for en fantastisk glans. Et trefoldig leve for oljemirakelet! Hipp-hipp-hurra! Hipp-hipp … ja, du skjønner tegningen.
Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Parfum, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Mac
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331