Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FRI FRAKT! Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring når du handler over 99 kr. Gjelder fredag - søndag!

Scent-Sational Smooth 3 Minute Miracle Deep Treatment 250 ml
Scent-Sational Smooth 3 Minute Miracle Deep Treatment 250 ml
Scent-Sational Smooth 3 Minute Miracle Deep Treatment 250 ml
p90568532
v90568533
Aussie
NOK
99

Scent-Sational Smooth 3 Minute Miracle Deep Treatment 250 ml

Aussie

Med den fantastiske duften av australsk riberry og cupuaçu-butter tilfører Aussies effektive hårkur fuktighet og demper krus slik at håret blir glatt og silkemykt.
99 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Med den fantastiske duften av australsk riberry og cupuaçu-butter tilfører Aussies effektive hårkur fuktighet og demper krus slik at håret blir glatt og silkemykt. Vi klarer ikke å uttale cupuaçu-butter, men dette kan vi si: Aussies dyptvirkende hårkur er et glatt og velduftende mirakel. Den pleiende hårkuren gjør kruset hår herlig mykt, glatt og glansfullt. Og med en fantastisk duft som varer helt til morgengry. Du er sjefen.
Påfør rikelig av denne mirakel-blandingen, og la den virke i 3 minutter. Skyll ut. Bytt krus mot duft, og bruk resten av dagen til å nyte den fantastiske duften!
Aqua, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Stearyl Alcohol, Quaternium-18, Parfum, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Benzyl Alcohol, Hydroxypropyl Guar, Cetearyl Alcohol, Oleyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Polysorbate 60, Citric Acid, EDTA, Linalool, Benzyl Salicylate, Butylene Glycol, Hexyl Cinnamal, Magnesium Nitrate, Panax Ginseng Root Extract, Margarita Powder, Alcohol Denat., Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone
Volum:250 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331