Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Scent-Sational Smooth Conditioner 250 ml
Scent-Sational Smooth Conditioner 250 ml

Scent-Sational Smooth Conditioner 250 ml

Aussie

Vil du ha superglatt hår som dufter fantastisk? Det vil jo alle! Derfor har Aussie utviklet et produkt som gir deg det (du kan takke dem senere).
79 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Scent-Sational Smooth Conditioner
p90568524
v90568525
Aussie
NOK
79

Mer Informasjon

Vil du ha superglatt hår som dufter fantastisk? Det vil jo alle! Derfor har Aussie utviklet et produkt som gir deg det (du kan takke dem senere). Med den herlige duften av australsk riberry og cupuaçu-butter får balsamen håret til å roe seg ned og oppføre seg helt fantastisk. Vi klarer ikke å uttale cupuaçu-butter, men dette kan vi si: Aussies blanding er et glatt og velduftende mirakel. Mirakel-balsamen vil glatte ut hårstrå som stikker ut og dempe selv svært kruset hår, slik at håret gjør som du vil og det dufter fantastisk fra morgen til kveld (eller fra kveld til morgen).
Bruk Aussie-sjampo, og fordel deretter balsam i rent og fuktig hår. Skyll ut. Bytt krus mot duft, og bruk resten av dagen til å nyte den fantastiske duften!
Aqua, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Parfum, Benzyl Alcohol, Dicetyldimonium Chloride, Glutamic Acid, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Butylene Glycol, Disodium EDTA, Propylene Glycol, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Histidine, Benzyl Benzoate, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone
Volum:250 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331