Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Duralash Individual Knotted Flare Mini Black
Duralash Individual Knotted Flare Mini Black

Duralash Individual Knotted Flare Mini Black

Ardell

Disse punktvippene kommer fra Ardell, den verdensledende produsenten av løsvipper. Kan brukes for å skape alt fra en naturlig til en mer feststemt look.
79 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Duralash Individual Knotted Flare Mini Black
p857127
v89151219
Ardell
NOK
79

Omtaler

gabs | 07-03-2015
Fantastisk produkt som gjør under! Kjenner ikke at du har dem på en gang!
Sara | 21-02-2015
Veldig gode! Liker at det ikke ser falskt ut :-)
Marita Kvam | 15-02-2015
Disse er kjempelette å sette på og ser såå naturlig ut!! Det som er så bra er at man kan velge selv lengde og fylde! Anbefaler alle produkter fra Ardell!

Mer Informasjon

Disse punktvippene kommer fra Ardell, den verdensledende produsenten av løsvipper. Kan brukes for å skape alt fra en naturlig til en mer feststemt look. I motsetning til løsvipper med hel vipperad som settes på vippelinjen, settes disse direkte på dine egne vipper.
For et langvarig resultat bruker du limet LashTite Adhesive, et spesiallim for punktvipper. Limet er permanent og fjernes ved hjelp av Lashfree Remover, en oljebasert remover som skånsomt fjerner limet og løsvippene. Du kan også la vippene sitte på til de faller naturlig av sammen med dine egne vipper.
Vippene settes på ved at du først dypper dem i limet og deretter setter dem på vippene dine. Det er viktig at du ikke setter dem på vipperaden, men kun på vippene dine. Et tips er å bruke en pinsett til å sette på vippene. Kan også brukes med lim for hele vipper hvis du kun ønsker å bruke dem en kveld.
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331