Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

It's in your eyes! 20% på øyemakeup! Gjelder ikke YSL, Sensai & Anastasia.

Anastasia Norvina Pro Pigment Palette Vol. 2

Vurderinger
Pris
795 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
Norvina Pro Pigment Palette Vol. 2 Nå utvides Norvina-kolleksjonen. Anastasia Beverly Hills Norvina Pro Pigment Palette Vol.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Norvina Pro Pigment Palette
p94009177
v94009178
Anastasia
NOK
795
Norvina Pro Pigment Palette Vol. 2
Nå utvides Norvina-kolleksjonen. Anastasia Beverly Hills Norvina Pro Pigment Palette Vol. 2 er en profesjonell palett med 25 luksuriøse skygger med et fantastisk, havinspirert fargetema. Få enda flere skygger utvalgt av Norvina med denne limited edition-paletten, og skap fantastiske effekter!DERFOR VIL DU ELSKE DEN: 25 profesjonelle pigmenter i ekstra store former, som gir ubegrensede muligheter og et uendelig spekter av effekter Med flere høypigmenterte, vann-inspirerte farger Perfekt for dem som er på jakt etter den ultimate fargekolleksjonen og for makeup-entusiasten som er klar for kreative makeupeffekter Avansert palett i et vakkert, sjøgrønt skrin med havfrueinspirert gulldekor og ABH x Norvina-logo, og ekstra stort innvendig speil Inneholder ikke gluten, parabener eller ftalater Dermatologisk testet og ikke-komedogen Vegansk og ikke testet på dyr
NYANSER + BESKRIVELSER:
A1 (Skimrende varmrosa)
A2 (Matt limegul)
A3 (Skimrende lime)
A4 (Skimrende lilla)
A5 (Skimrende blågrønn)
B1 (Matt grønn med glitter som ikke endrer formulaen)
B2 (Matt dyp blålilla)
B3 (Matt jadegrønn)
B4 (Matt ultramarinblå)
B5 (Matt asurblå)
C1 (Flerfarget skimrende champagne)
C2 (Matt himmelblå med glitter)
C3 (Matt koboltblå)
C4 (Matt prøyssisk blå)
C5 (Matt okseblod)
D1 (Multi-reflekterende sølvgrønn)
D2 (Matt klar oransje)
D3 (Matt varmrosa)
D4 (Matt gul med glitter)
D5 (Matt marineblå)
E1 (Matt smaragdgrønn med glitter)
E2 (Skimrende ametyst)
E3 (Matt blågrønn)
E4 (Matt rødbrun)
E5 (Matt svart)
Slik gjør du: Vær lett på hånden når du henter opp skyggene. Bruk lyse skygger til å highlighte og fremheve ansiktstrekkene. Medium skygger brukes til konturering og for å skape jevne overganger. Bruk dypere skygger for å definere og markere. Bruk en liten, tetthåret børste til å påføre de pressede pigmentene på ønsket sted. Bruk en fluffy børste for å blende. Bruk ABH Eye Primer for at de høypigmenterte pressede pigmentene skal feste seg bedre og holde seg på plass, slik at du oppnår maksimal fargeeffekt og optimalt resultat. Profesjonelle tips De lyse skyggene kan legges i kinnene som rouge. Bland skyggene for å lage dine egne farger. Alle skyggene kan brukes både på ansiktet og kroppen. Fukt børsten med en settingspray etter at du har hentet opp produktet dersom du ønsker en kraftigere fargeeffekt av skimmerskyggene. Velegnet sammen med følgende produkter:
Brush 3
Darkside Waterproof Gel Liner
Waterproof Crème Color
Dewy Set Setting Spray
Farge:
Multi
EAN:
0689304184014
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331