Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Modern Renaissance Eyeshadow Palette
Modern Renaissance Eyeshadow Palette
Modern Renaissance Eyeshadow Palette
ONLY AT KICKS

Modern Renaissance Eyeshadow Palette

Anastasia

Modern Renaissance Eyeshadow Palette består av 14 nyanser av nøytrale og bær toner. Skyggene er sterkt pigmentert og har en lett blandet formel . Myk børste inkludert.
545 kr

Omtaler

Hanna | 15-10-2018
Veldig fornøyd med dette pallettet!
Tonje | 08-09-2018
⭐️ Skal du velge én av alle Anastasia’s paletter anbefaler jeg denne, særlig hvis du tilhører den mer modne klassen av kvinner. Her har du mange nøytrale farger du kan bruke og variere med og ikke mange sirkusfarger. Det som er spesielt med Anastasias paletter generelt er at de er ekstremt pigmenterte, og hvis du i åresvis har brukt mindre pigmenterte farger (som de fleste gode gamle, kjente merkene kjører med) så er det en tilvenning å bruke et så pigmentert produkt. Du må øve, men når du har øvd vil du se at de er fine å blende, de sitter godt og at produktet er kanskje det beste du har hatt noensinne. Det er en del fallout (de støver) så ta farge på penselen og dunk den på en kant så overskuddet faller av før du bruker penselen på øyelokket. Anbefales på det høyeste!
Eva | 01-09-2018
Elsker denne palette! Fargene er sterk pigmentert og lett å kombinere. Anbefales!

Mer Informasjon

Modern Renaissance Eyeshadow Palette består av 14 nyanser av nøytrale og bær toner.
Skyggene er sterkt pigmentert og har en lett blandet formel .
Myk børste inkludert.
Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste øyenskyggepalett
Farge:Multi
Finish:Matte
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331