Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: 15% på alt på kicks.no. Oppgi koden KICKS15.
Husk å logge inn! (Gjelder ord.pris, ikke Byredo)

Dipbrow Pomade Taupe
Dipbrow Pomade Taupe

Dipbrow Pomade Taupe

Anastasia

Dipbrow Pomade gir deg et perfekt resultat hver gang. Fyll ut brynene, definer og forsegle. Et resultat som varer hele dagen. Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste øyenbrynsprodukt
255 kr
Taupe

Omtaler

Michelle | 14-07-2018
Dette er overhyped produkt etter min mening. Denne er sykt tørr etter kort til, må ofte legge i en dråpe med olje eller bruke fix + for å få fuktet opp produktet. Det finnes bedre brynsprodukter der ute som gjør jobben mye enklere og holder bedre. Jeg kommer ikke til å kjøpe det her igjen.
Ingvild | 11-07-2018
Den absolutt beste øyenbrynspomaden! Har prøvd mange andre brynprodukter men aldri fått så bra resultat som med denne! Anbefales på det varmeste. Har fargen medium brown, syns det er litt mørk, men ser likevel fint ut. Med rett børste kan man likevel få det til å se naturlig ut.
Eline | 08-07-2018
Fikk anbefalt fargen blonde på kicks du må ha en EKSTREMT lett hånd hvis du ender opp med den fargen. For hvis du går for hardt ser bryna dine grønne ut, IKKE en fin look.

Mer Informasjon

Dipbrow Pomade gir deg et perfekt resultat hver gang. Fyll ut brynene, definer og forsegle. Et resultat som varer hele dagen.
Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste øyenbrynsprodukt
Farge:Brun
Finish:Neutral
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331