Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Anastasia Dipbrow Gel Taupe
Anastasia Dipbrow Gel Taupe
Anastasia Dipbrow Gel Taupe

Anastasia Dipbrow Gel Taupe

Anastasia

Den nye DIPBROW® Gel er en høypigmentert brynsgelé med vannfast formula som holder lenge og som gir fyldige, definerte bryn.
265 kr
Taupe
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Karianne | 08-05-2019
Denne er super! Lett å jobbe med, det kommer ikke for mye produkt på kosten av gangen og resultatet blir veldig naturlig. Kjennes ikke stiv eller tørr ut på. Jeg måtte en fargere lysere enn vanlig med denne. Bruker medium brown i pennene og bruker denne i soft brown.
Sofie | 14-04-2019
Elsker denne, eneste brynsproduktet jeg trenger!
Eline | 04-04-2019
Et kjempe bra produkt. Du kan koste den inn med spolien eller ta en kost på produktet og bruke den som dipbrow. Koster du produktet inn, må du være litt forsiktig. Det kommer lett for mye produkt, og du må kanskje prøve et par ganger for å mestre det.

Mer Informasjon

Den nye DIPBROW® Gel er en høypigmentert brynsgelé med vannfast formula som holder lenge og som gir fyldige, definerte bryn. DIPBROW® Pomade i geléform fyller ut brynene og gir et dekkende, naturlig og holdbart resultat. Den unike formulaen gjør at produktet fester seg til brynshårene, skaper fylde og gir en sømløs, matt finish når den tørker.
Derfor vil du elske den:
Vannfast, holdbar formula (sitter i mer enn 12 timer!)
Tilfører volum og skaper et inntrykk av naturlige, fyldige bryn
På samme måte som DIPBROW® Pomade kan gelévarianten også påføres med en brynsbørste
Farge:Beige
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331