Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ENDELIG HER! Adventskalendere & gaveesker!

Anastasia No Fade Brow Kit Taupe

Vurderinger
Velg farge
Taupe
Pris
375 kr
Finn i butikk
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
Hjemleveranse
Hjemleveranse
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
No Fade Brow Kit
p94031770
v94031771
Anastasia
NOK
375
Anastasia Beverly Hills No-Fade Brow Kit for Buildable to Bold Brows.
Et limited edition-sett i tre deler som du alltid kan stole på. Inneholder den klassiske Dipbrow Pomade, Brush 7B og Mini Clear Brow Gel.
Start med å bruke fullpigmentert, vannfast DIPBROW® Pomade for å fylle ut og markere brynene. Påføres med Brush 7B – en skrå, tosidig børste som sikrer profesjonell og presis påføring. Avslutt med Mini Clear Brow Gel for å fiksere fargen og sørge for at brynshårene holder seg på plass for en holdbar og velformet look.
Slik gjør du:
Dipbrow Pomade:
For et profesjonelt resultat påfører du Anastasia Beverly Hills DIPBROW® Pomade med Brush 7B, en syntetisk makeupbørste som er ideell for påføring av krem og for å skape naturlig, hårlignende tekstur og markering av brynet. For nøyaktig påføring jobber du først produktet fra side til side med børsten på utsiden av hetten. Dette sørger for at du ikke bruker for mye produkt og at børsten holder seg tynn.
Start med en minimal mengde brynspomade på børsten. Dette er et produkt med mye pigment, og det skal derfor lite til. Bruk spoleenden av børsten og børst hårene oppover. Marker deretter nedre kant av brynet ved å påføre produkt med børsten. Blend inn brynsfargen med spolebørsten. Børst så hårene nedover, marker buen i overkant og blend lett med spolebørsten. Fortsett å blende gjennom brynet under påføringen for å oppnå et mest mulig naturlig resultat. Avslutt med å fylle inn fremre del av brynet med resten av produktet for å skape en myk overgang.
Profesjonelle tips:
Husk å skru korken godt på slik at den vannfaste formulaen ikke tørker ut. Dersom brynspomaden trenger å friskes opp, tilsetter du en dråpe ABH Hydrating Oil.
Brush 7B:
Denne tosidige makeupbørsten er ideell for å skape en rekke ulike looks. Bruk spoleenden til å børste hårene oppover. Dypp deretter børsten i ditt foretrukne brynsprodukt, enten pulver eller krembasert (fungerer best med Brow Powder Duo) og begynn med å markere underkanten av brynet. Børst deretter brynshårene nedover og begynn å fylle inn ytre del av brynet i hårets vekstretning. Fortsett å blende med spoleenden under påføringen for at resultatet skal bli så naturlig som mulig. Tegn til slutt lett inn fronten av brynet i hårets vekstretning.
Profesjonelle tips:
For at resultatet skal bli mest mulig naturlig, metter du ABH Brush 7B med Brow Primer, klemmer børsten sammen i en ren, skarp vinkel og dypper den i Brow Powder Duo, før den presses mot brynene. Med den ultratynne, skrå børsten kan du lage hårlignende mikrostrøk med fagmessig presisjon.
Presisjonsbørsten kan også brukes til å skape en perfekt vingeformet linje av eyeliner.
Mini Clear Brow Gel:
Siste trinn er påføring av gel slik at brynene holder seg på plass. Børst Mini Clear Brow Gel gjennom brynene etter at påføringen er ferdig (5–6 strøk per bryn). Påføres med en oppadgående bevegelse for å skape løft og ekstra fylde. Kan påføres som avsluttende topcoat for brynsmakeupen eller brukes alene for å forme og holde brynshårene på plass.
Profesjonelle tips:
Kan brukes til å holde styr på babyhår langs hårfestet.
Fest den løse enden av brynshårene ved å børste dem til siden med tuppen av spolebørsten.
For å skape volum børster du hårene i motsatt retning med Mini Clear Brow Gel, slik at hvert enkelt hårstrå settes inn med gel. Deretter børster du hårene oppover og til siden for å tilføre volum og definisjon. Produktet er vegansk.
Beskrivelse av nyanser:
TAUPE | For blondt hår med kald/askeblond undertone
MEDIUM BROWN | For mellombrunt hår med kald/askefarget undertone
DARK BROWN | For mørkebrunt hår med varm undertone
Vekt:
9 g
Farge:
Multi
Dekningsgrad:
Høy
EAN:
0689304181136
Mer inspirasjon
Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331