Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

5-Item Brow Kit Blonde
5-Item Brow Kit Blonde
5-Item Brow Kit Blonde

5-Item Brow Kit Blonde

Anastasia

Sett med basisverktøy for å lage perfekte øyenbryn. Fem sjablonger, en pinsett, Brow Powder, Brow Gel og børste. Brow Powder 1,6 g. Clear Brow Gel 7,93 g.
775 kr
Blonde
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
5-Item Brow Kit
p683428
v33927328
Anastasia
NOK
775

Omtaler

Tina | 22-02-2018
Jeg fikk dette i gave, og er veldig fornøyd. Brynspudderet, børsten og pinsetten er blitt mine favoritter. Geleen er også super god, og holder hele dagen! Stensilene blir dessverre ikke mye brukt for min del. Det er lettere å følge sin egen form, og bare fylle i. De er også litt store. Kosten er blitt litt sprikete (hår stikker ut), så den må snart byttes ut. Ca 1 år gammel.
Kathrine | 24-02-2015
Jeg har dette settet og det har gjort underverker for mine bryn! Alle produktene er gode, selv om stensilene er tydeligvis for større ansikter enn nordiske for alle malene var for store for mine relativt buskete bryn. Øyebrynspudderet er supert, jeg har nyansen Brunette. Akkurat passe nøytral og fargen sitter godt hele dagen. Øyebrynsgelèn er også god, og pinsetten er legendarisk! Kosten er en favoritt, men den mistet kamdelen ganske raskt så et lite minus for det. Dyrt, men verdt det!

Mer Informasjon

Sett med basisverktøy for å lage perfekte øyenbryn. Fem sjablonger, en pinsett, Brow Powder, Brow Gel og børste. Brow Powder 1,6 g. Clear Brow Gel 7,93 g.
Start med å velge en passende sjablong til din ansiktsform. Bruk den skrå børsten og fyll i sjablongen med Brow Powder. Napp hårstråene som er utenfor det ifylte området. Avslutt med Brow Gel.
BROW POWDER INGREDIENTS TALC, BORON NITRIDE, NYLON‐12, ETHYLHEXYL PALMITATE, MAGNESIUM MYRISTATE, ZINC STEARATE, SILICA, METHICONE, SODIUM DEHYDROACETATE, ASCORBYL PALMITATE, TOCOPHEROL, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BUTYLPARABEN, MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR: IRON OXIDES (CI 77499, CI 77492, CI 77491), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), ULTRAMARINES (CI 77007) CLEAR BROW GEL INGREDIENTS WATER/EAU/AQUA, VP/VA COPOLYMER, ALCOHOL DENAT., PROPYLENE GLYCOL, TRIETHANOLAMINE, CARBOMER, GLYCERIN, HYDROLYZED GLYCOSAMINOGLYCANS, BUTYLENE GLYCOL, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, TETRASODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, ETHYLPARABEN, BUTYLPARABEN, ISOBUTYLPARABEN
Farge:Beige
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331