Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Sharpener

Sharpener

Anastasia

Denne unike 3-i-1 spisseren kan brukes til Anastasia Brow-penner i alle størrelser. Den profesjonelle designen gir optimal ytelse for alle penner.
75 kr

Omtaler

Egzona | 20-11-2018
Must have, Veldig bra😍.
Nora | 11-02-2015
Om du er ute etter en god, rimelig blyantspisser for dine sminkeblyanter er dette vegen å gå, den leverer alltid spisse tupper. Dessuten kan den brukes til å spisse blyanter av 3 forskjellige tykkelser, de tynne i det minste hullet, medium i det store hullet, og om man drar ut den lille "ringen" fra det store hullet får du brått muligheten til å spisse større og tykkere blyanter også. ringen kan selvfølgelig settes tilbake. Oppi "huset" finner du også en tynn "pinne" du kan bruke til å pirke ut blyantspiss om det skulle sette seg fast noe. Er produkt som aldri svikter og som jeg allerede har kjøpt flere ganger.

Mer Informasjon

Denne unike 3-i-1 spisseren kan brukes til Anastasia Brow-penner i alle størrelser. Den profesjonelle designen gir optimal ytelse for alle penner. Spisseren har en avtakbar innsats og passer til både mindre og større penner.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331