Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

25% på ansiktspleie fra Lancôme. Gjelder t.o.m 26/3. 

Sharpener

Sharpener

Anastasia

Denne unike 3-i-1 spisseren kan brukes til Anastasia Brow-penner i alle størrelser. Den profesjonelle designen gir optimal ytelse for alle penner.
75 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Egzona | 20-11-2018
Must have, Veldig bra😍.
Nora | 11-02-2015
Om du er ute etter en god, rimelig blyantspisser for dine sminkeblyanter er dette vegen å gå, den leverer alltid spisse tupper. Dessuten kan den brukes til å spisse blyanter av 3 forskjellige tykkelser, de tynne i det minste hullet, medium i det store hullet, og om man drar ut den lille "ringen" fra det store hullet får du brått muligheten til å spisse større og tykkere blyanter også. ringen kan selvfølgelig settes tilbake. Oppi "huset" finner du også en tynn "pinne" du kan bruke til å pirke ut blyantspiss om det skulle sette seg fast noe. Er produkt som aldri svikter og som jeg allerede har kjøpt flere ganger.

Mer Informasjon

Denne unike 3-i-1 spisseren kan brukes til Anastasia Brow-penner i alle størrelser. Den profesjonelle designen gir optimal ytelse for alle penner. Spisseren har en avtakbar innsats og passer til både mindre og større penner.
Farge:Sølv
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331