Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! 20% på alle dagkremer! Gjelder ikke La med & La Prairie. Gjelder i butikk til 20/7 og på kicks.no tom 21/7. 

Stencils
Stencils

Stencils

Anastasia

Sett med 5 ulike typer unike sjablonger som passer til alle ansikts- og øyenbrynsformer.
255 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Anne Jeppedal | 29-11-2015
Ubrukelige. De er enten alt for store eller alt for lange.
Kathrine | 24-02-2015
Disse er veldig kjekke, men det ser ikke ut til at de passer skandinaviske jenter. Kanskje har amerikanere bredere ansikter? Jeg måtte ha den som het "petite" og selv den var i lengste laget? Og jeg har faktisk ganske buskete bryn. For de det måtte passe så gjør de susen, for det gjør det enkelt å få lik fasong på brynene. Dessverre er det vanskelig å gi en anbefaling fordi de sjeldent ser ut til å passe ansiktstypene i Norden.

Mer Informasjon

Sett med 5 ulike typer unike sjablonger som passer til alle ansikts- og øyenbrynsformer. Petite Arch, Slim High Arch, Medium Arch, Full Arch og High Arch er sjablonger som skaper den perfekte formen. For å få riktig form på øyenbrynene bruker du Anastasia-sjablongen sammen med en av de skrå øyenbrynspenslene, en øyenbrynspenn og/eller øyenbrynspudder. Avslutt med klar eller farget (tinted) øyenbrynsgel.
For å få riktig form på øyenbrynene bruker du sjablongen sammen med en av de skrå øyenbrynspenslene, en øyenbrynspenn og/eller øyenbrynspudder. Avslutt med klar eller farget øyenbrynsgel.
Material made of PVC
Farge:Gjennomsiktig
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331