Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Pro Pencil Base 1
Pro Pencil Base 1
ONLY AT KICKS

Pro Pencil Base 1

Anastasia

Anastasia Pro Pencil Eye Shadow Primer & Color Corrector er en multifunksjonell penn som er enkel å bruke som primer på øyelokkene før du legger øyenskygge, du ...
245 kr
Base 1

Omtaler

Michelle | 14-07-2018
Føler ikke denne gjør noe for meg.
wisa | 05-10-2016
Et veldig fint produkt både som highlighter under øyebryn og på vet line under øynene for å åpne dem. Myk og god konsistens som er lett å blende. 01 er en fin farge for meg som har lys hud med kalde undertoner.
Nina Nygård | 08-03-2016
Jeg vil anbefale dette produktet. Konsistensen er veldig myk og behagelig. Den retter opp alle småfeil, og løfter øyenbrynene. Begge fargene er også veldig naturlige. Kjempe vakkert produkt.

Mer Informasjon

Anastasia Pro Pencil Eye Shadow Primer & Color Corrector er en multifunksjonell penn som er enkel å bruke som primer på øyelokkene før du legger øyenskygge, du kan highlighte øyenbrynene og dekke mindre ujevnheter som blemmer og mørke flekker. Du kan også bruke pennen til å prime leppene og fremheve leppekonturen, og legge den på våtkanten under øyet for å få et mer opplagt utseende. Med Anastasia Pro Pencil kan du også skjule hårstrå ved øyenbrynet midlertidig når de er i ferd med å vokse ut igjen.
Perfekt å ha med seg i toalettmappen til alle anledninger!
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331