Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Mini Dewy Set Setting Spray Pineapple
Mini Dewy Set Setting Spray Pineapple
Mini Dewy Set Setting Spray Pineapple
Mini Dewy Set Setting Spray Pineapple

Kjøpes ofte sammen

Anastasia Mini Dewy Set Setting Spray Pineapple

Vurderinger
Velg farge
Pineapple
Pris
170 kr
Finn i butikk
Hjemleveranse
Hjemleveranse
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
Mini Dewy Set Setting Spray
p94018304
v94018307
Anastasia
NOK
170
En settingspray i ministørrelse med duft av kokos og vanilje. Den gjør at produktene glir sømløst over i hverandre og fikserer makeupen slik at huden får en duggfrisk og strålende glød, uten å bli blank. Mini Dewy Set Setting Spray fra Anastasia Beverly Hills er en settingspray i reisestørrelse, med duft av kokos og vanilje. Den gjør at produktene glir sømløst over i hverandre og fikserer makeupen slik at huden får en duggfrisk og strålende glød, uten å bli blank. Den skånsomme settingsprayen er ideell for tørr hud eller for dem som ønsker et fresht utseende. 100% vegansk
HVA DET ER:
Anastasia Beverly Hills Mini Dewy Set Setting Spray gir deg enda større grunn til å elske dette produktet. Dewy Set fås nå i praktisk reisestørrelse og i to NYE, forfriskende dufter! Velg mellom den originale duften av kokos og vanilje, søt ananasduft eller lokkende mangoduft. Settingsprayen har profesjonell kvalitet og en forfriskende formula som gjør at produktene glir sømløst over i hverandre, og den fikserer makeupen slik at huden får en duggfrisk og strålende glød, uten å bli blank. Den skånsomme settingsprayen er ideell for tørr hud og for alle som ønsker et duggfriskt utseende. DERFOR VIL DU ELSKE DEN: Vannbasert, vektløs formula som får huden til å føles jevn og frisk. Brukes alene for å gi huden en sunn glød, eller for å gjøre huden klar til påføring av makeup. Fikserer makeupen slik at den holder seg fresh og glødende
Gir huden en duggfrisk finish ved å bidra til at makeupen smelter inn i huden og motvirke pudret utseende. Kan påføres flere ganger i løpet av dagen for å friske opp huden uten å ødelegge makeupen. Den spesialdesignede sprayflasken avgir en lett og behagelig tåke som tilfører maksimal mengde produkt per pumping. Klar formula, uten glitter eller skimmer. Velg mellom duft av kokos-vanilje, ananas eller mango. Egnet for alle hudtyper. Ikke-komedogen og dermatologisk testet. Inneholder purslane. Inneholder ikke parabener, gluten, ftalater, alkohol eller mineralolje. Hver duft leveres i spesialdesignet emballasje. Vegansk og ikke testet på dyr.
Slik gjør du (Consumer-Facing Usage Instructions/Directions/Tips):
Bruk Mini Dewy Set til å preparere, fiksere eller avslutte sminken. Påføres på ren hud for å preparere, etter påføring av makeup som finish eller for å friske opp huden. Spray ansiktet i "T"- og "X"-formasjon. Unngå kontakt med øynene. Profesjonelle tips:
Forfriskende formula som gjør Mini Dewy Set til den perfekte settingsprayen for tørre hudtyper.Spray Mini Dewy Set på det høyeste punktet på kinnbenet før påføring av highlighter for å oppnå et mer intensivt resultat.Påfør Mini Dewy Set mellom krem og pudder for å gi makeupen feste og få et mindre pudret utseende.Brukes til fiksering før og etter påføring av settingpudder for at makeupen skal holde lenger.Spray Mini Dewy Set på øyenskyggebørsten etter at du har dyppet den i øyenskyggen for å få maksimal fargeeffekt. Spray foundationbørsten med Mini Dewy Set før påføring av foundation for å oppnå et ekstra duggfriskt resultat. Preparer huden med Mini Dewy Set før påføring av Loose Glitter for å få en skimrende look som holder hele dagen.
WATER/AQUA/EAU, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, PORTULACA OLERACEA EXTRACT CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PANTHENOL, PEG 40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PENTYLENE GLYCOL, PPG-26-BUTETH-26, SODIUM CITRATE, FRAGRANCE/PARFUM
Volum:
30 ml
Vekt:
79 g
Hudtype:
Kombinert
Farge:
Gjennomsiktig
Finish:
Dewy
EAN:
0689304485036

Omtaler & vurderinger

5.0
Basert på 1 omtaler
Les mer
Maria er medlem i KICKS Club

Like (0)
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331