Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: Doble poeng på alt du handler, 1 kr = 2 poeng! Gjelder ons-søn.

Loose Setting Powder Vanilla
Loose Setting Powder Vanilla
Loose Setting Powder Vanilla
Loose Setting Powder Vanilla

Loose Setting Powder Vanilla

Anastasia

Loose Setting PowderBeskrivelse:HVA DET ER:Perfeksjoner, gi glød og få en holdbar makeup med Loose Setting Powder fra Anastasia Beverly Hills.
410 kr
Vanilla
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Loose Setting Powder Vanilla
p94005357
v94005359
Anastasia
NOK
410

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Loose Setting PowderBeskrivelse:HVA DET ER:Perfeksjoner, gi glød og få en holdbar makeup med Loose Setting Powder fra Anastasia Beverly Hills. Dette lette, superfine pudderet er enkelt å påføre og absorberer olje, reduserer blankhet og gir deg en perfekt, matt finish. Den silkemyke formulaen finnes i 4 naturlige nyanser og 1 universell, gjennomsiktig nyanse, og gir huden en sømløs, soft-focus-effekt, demper ujevnheter og gir en mer holdbar makeup.
DERFOR VIL DU ELSKE DEN: Lett, silkemykt, løst pudder som er enkelt å påføre og som fikserer makeupen med en jevn, perfekt matt finish
Smelter inn i huden for å perfeksjonere, gi glød og bevare makeupen hele dagen
Gjør at makeupen holder lenger
Pudderet absorberer olje, minimerer blankhet og matter ned
Superfint pudder som demper fine linjer, ujevnheter og porer
4 fargede nyanser for lys, medium, brun og mørk hud, pluss 1 universell gjennomsiktig nyanse
Formulert uten gluten og olje
Klinisk testet, dermatologisk testet og ikke-komedogen
Vegansk og ikke testet på dyr Slik gjør du:
Etter påføring av foundation fikserer du looken med Loose Setting Powder. Dryss først litt pudder i lokket. Bruk deretter en makeupsvamp til å hente opp pudder, bank av det overflødige og press og rull svampen over hele ansiktet. Fokuser på T-sonen og området under øynene.
Dersom du har fet hud bruker du en stor, fluffy pudderbørste til å stryke pudderet forsiktig over områder som har tendens til å bli blanke.Profesjonelle tips:
Påfør Loose Setting Powder med tuppen av en makeupsvamp for presis påføring på vanskelig tilgjengelige områder.
Bruk den gjennomsiktige nyansen eller en lys nyanse på området under øynene for en lysnende effekt.Skyggenes navn + Beskrivelse: TRANSLUCENTFargeløs VANILLAElfenben BANANABlekgul DEEP PEACHVarm fersken GOLDEN ORANGEGyllen solbrun Velegnet sammen med følgende produkter: Luminous Foundation Dewy Set Setting Spray Sun Dipped Glow Kit Powder Bronzer
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331