Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Stick Foundation Warm Natural
Stick Foundation Warm Natural

Stick Foundation Warm Natural

Anastasia

Anastasias Stick Foundation består av en høypigmentert, kremet formel som er lett å påføre for et naturlig, matt resultat.
325 kr
Warm Natural
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Stick Foundation
p89863416
v89863427
Anastasia
NOK
325

Omtaler

Maja | 28-12-2018
Stiller meg uforstående til kritikken som tidligere er gitt her. Den er KJEMPELETT å blende ut med en beautyblender, og den kan bygges opp fra en lett til full dekkevne avhengig av hvilket resultat man ønsker. Men jeg synes ikke den gir en mattende finish, snarere tvert imot! Jeg har en tørr hudtype og var redd denne ikke ville passe min hud i det hele tatt. Den gir en fin, naturlig glød. Men det er viktig å vite hva slags hudtype man har og ikke minst gjøre riktig prep av huden på forhånd, uansett hva slags foundation man bruker! Og det tror jeg dessverre mange glemmer og dermed fører til ufortjent kritikk av produkter. Veldig pluss for stort utvalg av farger, har aldri funnet en perfekt match til min hudtone før denne! ELSK!
Klara ku | 15-10-2018
Utrolig matt og god dekkevne, men minus er at ekspeditøren ga meg feil farge. Jeg har desidert en varm hudtone. Jeg bruker den som countoring stift, men funker bra til det også som foundation.
Evelyn | 21-08-2018
Kjempe god foundation som gir huden et lett dekkende, men glødende resultat! Lett å bruke og anvende, og drøy i bruk. Kan virkelig anbefales!

Mer Informasjon

Anastasias Stick Foundation består av en høypigmentert, kremet formel som er lett å påføre for et naturlig, matt resultat. Bruk produktet i hele ansiktet, på utvalgte områder etter behov eller som highlighting og contouring.
-Fås i 20 ulike nyanser.
-Lett og smidig produkt som er perfekt for touch-ups on-the-go.
-Ideell for kombinasjons- eller fet hud.
Hudtype:Fet|Kombinert
Dekningsgrad:Medium
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331