Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Ho ho ho! 15% ved kjøp over 399 kr på kicks.no kl. 18-24.00. Logg inn og angi koden KICKS15. Gjelder ikke juleesker, La Mer, Sensai & BYREDO. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Contour Cream Kit Medium
Contour Cream Kit Medium

Contour Cream Kit Medium

Anastasia

Contour- og markeringspalett i kremform som brukes for å skulptere, definere og fremheve dine naturlige ansiktstrekk på en markert måte.
545 kr
Medium
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Contour Cream Kit
p88455556
v88455557
Anastasia
NOK
545

Omtaler

Pernille | 07-04-2019
Brukt i flere år, og kommer til å fortsette. Bruker den kun ved spesielle anledninger, ikke dagtid da jeg foretrekker en mer naturlig look. Dekker fantastisk og lysner opp. Selv får jeg aldri brukt opp de mørkeste fargene, men fremdeles verdt det om du er ute etter et contour kit. Foretrekker creamy istedenfor pudder uansett hva
Emmalin | 12-03-2019
Syntes det er litt rart at det er for det meste kun light og medium shade. Er aldri deep farge verken i butikkhyllene eller på nettbutikken. Elsker anastasia cream contour kittet, men får kun tak i det i utlandet, eller på nettsider som ikke er norske.
Anniken | 30-07-2017
Mye mindre kremete enn jeg hadde regnet med. Jeg har dette palettet i "fair" og andre rad med de mørke fargene bruker jeg egentlig ikke i det hele tatt. Jeg føler contouren blir utrolig patchy og ser lite blenda ut. Jo mer jeg blender jo verre blir det og det ødelegger basen i tillegg. Egentlig et mareritt å bruke så jeg holder meg langt unna og bruker heller bronzer. Derimot syns jeg øverste rad med de lyse nyansene er gode for å lyse opp under øyene, haka, panna og nesebroen, og jeg bruker 2 av fargene hver dag. Synd å måtte gi så dårlig rangering men jeg syns imidlertid ikke de lyse fargene gjør opp for at halve palettet ikke blir brukt i det hele tatt og at jeg har brukt så mye penger på dette.

Mer Informasjon

Contour- og markeringspalett i kremform som brukes for å skulptere, definere og fremheve dine naturlige ansiktstrekk på en markert måte. Skap en illusjon av høyere kinnben, mindre panne, mykere kjevelinje eller smalere nese. De seks ulike nyansene består av en silkemyk formula som smelter inn i huden og gir en myk glød.
Farge:Multi
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331