Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Ho ho ho! 15% ved kjøp over 399 kr på kicks.no kl. 18-24.00. Logg inn og angi koden KICKS15. Gjelder ikke juleesker, La Mer, Sensai & BYREDO. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Bronzing Powder Tawny
Bronzing Powder Tawny

Bronzing Powder Tawny

Anastasia

Solpudder til ansikt og kropp som gir en naturlig matt, usynlig finish. Kan påføres i flere lag.
375 kr
Tawny
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Bronzing Powder
p90084874
v90084880
Anastasia
NOK
375

Omtaler

Victoria | 13-08-2019
Så sinnsykt fornøyd. Byttet fra Benefit Hoola Bronzer til denne, fordi den var så lett å blende, fargen var så riktig og den sitter hele dagen. Fargen tawny er perfekt til vanlig nordisk lys hud med rosa undertoner, hvis man liker kaldere bronzere. Den blir ikke grå eller "muddy" i det hele tatt
Glittergunn | 10-05-2019
Pigmenterte bronzere som er enkle å jobbe med! Tawny anbefales til en lys hud med kald/nøytral undertone, og Rosewood til lys hud med varm undertone. Saddle skal være en universal bronzerfarge :)
Ane | 04-08-2018
Fargen "Rosewood" er en nydelig bronzer for oss bleikiser! Den har god pigmentasjon og blender veldig lett! Kommer til å være min go-to i lang tid!

Mer Informasjon

Solpudder til ansikt og kropp som gir en naturlig matt, usynlig finish. Kan påføres i flere lag. BESKRIVELSE AV NYANSER Cappuccino: Dyp gyllenbrun Mahogany: Mocca Rich Amber: Naturlig honning Rosewood: Lys gull Saddle: Gyllent rav Tawny: Lys terrakottabrun
EGENSKAPER OG FORDELER
- Finkornet formula som kan påføres i flere lag for å bli mer dekkende, med usynlige overganger
- Seks naturlige, solbrune nyanser for alle hudtoner
- Luksuriøs pakning med stort speil
Hudtype:Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud
Farge:Brun
Dekningsgrad:Medium
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331