Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Bronzing Powder Rosewood
Bronzing Powder Rosewood
ONLY AT KICKS

Bronzing Powder Rosewood

Anastasia

Solpudder til ansikt og kropp som gir en naturlig matt, usynlig finish. Kan påføres i flere lag.
375 kr
Rosewood

Omtaler

Ane | 04-08-2018
Fargen "Rosewood" er en nydelig bronzer for oss bleikiser! Den har god pigmentasjon og blender veldig lett! Kommer til å være min go-to i lang tid!
Marlene | 15-04-2018
Elsker den så utrolig mye! Så pigmenterte, lett å blande. Husk å ikke putte børsten ned på den så mye ellers så blir det for mye bronzer på kinnene, siden den er så pigmentert, så anbefales å putte litt av bronzer og da kan du bygge på mer etterhvert! En must!

Mer Informasjon

Solpudder til ansikt og kropp som gir en naturlig matt, usynlig finish. Kan påføres i flere lag. BESKRIVELSE AV NYANSER Cappuccino: Dyp gyllenbrun Mahogany: Mocca Rich Amber: Naturlig honning Rosewood: Lys gull Saddle: Gyllent rav Tawny: Lys terrakottabrun
EGENSKAPER OG FORDELER
- Finkornet formula som kan påføres i flere lag for å bli mer dekkende, med usynlige overganger
- Seks naturlige, solbrune nyanser for alle hudtoner
- Luksuriøs pakning med stort speil
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331