Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Authentic Deostick 75 g
NYHET

Authentic Deostick 75 g

Abercrombie & Fitch

AUTHENTIC tar et moderne grep om friskhet. Duftens rene struktur inviterer til bevegelse og åpenhet, mens komposisjonen tilbyr en ny tilnærming til friskhet. Twisten?
200 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Authentic Deostick
p90764685
v90764686
Abercrombie & Fitch
NOK
200

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

AUTHENTIC tar et moderne grep om friskhet. Duftens rene struktur inviterer til bevegelse og åpenhet, mens komposisjonen tilbyr en ny tilnærming til friskhet. Twisten? Denne oppfriskende tonic med grapefrukt og dråper av naturlig ingefærolje varmes opp av en vibrerende avslutning av Clearwood®. Denne sitrusaromatiske og treaktige duften gjenspeiler på en selvsagt måte den unge mannens gladlynte feel-good-holdning til livet. AUTHENTIC er uttrykksfull og naturlig og inviterer deg til å være sann mot deg selv. Denne ”second skin”-duften er like autentisk, minneverdig og tidløs som Abercrombie & Fitch-mannen. Toppnoter:
Oppfriskende grapefrukt, bergamott, svart pepper. Hjertenoter: Naturlig ingefærolje, muskatsalvie, lavendel. Bunnoter: Vibrerende Clearwood, ambrox, semsket skinn.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331