Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

ZLATAN EdT 50 ml
ZLATAN EdT 50 ml
ONLY AT KICKS

ZLATAN EdT 50 ml

Zlatan Ibrahimovic Parfums

Zlatan Ibrahimović Parfum EdT står for kontraster, selvtillit og styrke. Duftens toppnote består av bergamott, grønt gress og pepper.
529 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
ZLATAN EdT
p88458524
v88458525
Zlatan Ibrahimovic Parfums
NOK
529

Omtaler

Sara G | 20-02-2017
Fikk denne som tester og var SÅ overrasket over hvor god den er! Vurderer sterkt å kjøpe den til kjæresten når han har brukt opp testeren. Var litt fordomsfull når jeg så navnet til Zlatan, tenkte at det var just another celebrity parfume.. men ble sterkt motbevist da jeg luktet på den.
Vivian | 06-03-2016
Lukk øynene - JA maskulin og sporty - denne lukter himmelsk

Mer Informasjon

Zlatan Ibrahimović Parfum EdT står for kontraster, selvtillit og styrke. Duftens toppnote består av bergamott, grønt gress og pepper. Dette, i kombinasjon med hjertenotens marine toner og hvite lavendel, gir en frisk og sporty duft. Deretter siger det frem en maskulin følelse av drivved og lær i basenotene. Den gedigne flasken er laget av kraftig, blekkblått glass, og korken er gravert med to av Zlatans tatoveringer.
Toppnote: Bergamott, gress, pepper
Hjertenote: Marine toner og hvit lavendel
Basenote: Drivved og lær
Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, BHT, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Citronellol, Benzyl Alcohol, Citral
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331