Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bestill senest 14 desember kl. 08.00 for levering innen julaften.

Myth Bloom EdT 50 ml
Myth Bloom EdT 50 ml
ONLY AT KICKS

Myth Bloom EdT 50 ml

Zlatan Ibrahimovic Parfums

MYTH BLOOM er en myk, elegant og feminin blomsterduft som fører tankene mot sol og sommer. Finstemt kløver og villrose fra den svenske sommerengen gir duften en behagelig og feminin eleganse.
549 kr

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

MYTH BLOOM er en myk, elegant og feminin blomsterduft som fører tankene mot sol og sommer. Finstemt kløver og villrose fra den svenske sommerengen gir duften en behagelig og feminin eleganse. Balanserende toner av mynte og epleblomst gir et oppfriskende løft. Bunnoten som sakte vokser frem domineres av sedertre og lyse, skandinaviske treslag som gir varme og dybde. Alle råmaterialer i duften MYTH BLOOM er av høyeste kvalitet og gjør at duften holder hele dagen.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331