Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bestill senest 14 desember kl. 08.00 for levering innen julaften.

Sport Toilet Bag Toilet Bag
Sport Toilet Bag Toilet Bag
ONLY AT KICKS

Sport Toilet Bag Toilet Bag

Zlatan Ibrahimovic Parfums

ZLATAN SPORT er et komplett sortiment av grooming-produkter direkte basert på Zlatans egen toalettmappe og omfatter de produktene han bruker hver dag.
199 kr

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

ZLATAN SPORT er et komplett sortiment av grooming-produkter direkte basert på Zlatans egen
toalettmappe og omfatter de produktene han bruker hver dag. ZLATAN SPORT Toilet Bag inneholder en Hair & Body Wash 150 ml, samt en Deo Roll-on 50 ml. ZLATAN SPORT Hair & Body Wash er en kombinert rengjøring for hår og kropp som gir en ren og frisk følelse hele dagen. ZLATAN SPORT Antiperspirant Deodorant Roll-on 50 ml er en effektiv antiperspirant med aktive ingredienser som motvirker svette og dårlig lukt hele dagen. ZLATAN SPORT Toilet Bag er den perfekte toalettmappen for de som vil ta vare på seg selv og føle seg som sin beste utgave av seg selv hver dag.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331