Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Show More of You! Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30%. Gjelder Lancome, Urban Decay, YSL, Kiehl's & Biotherm.

Sport Lotion Face & Body SPF30 100 ml
ONLY AT KICKS

Sport Lotion Face & Body SPF30 100 ml

Zlatan Ibrahimovic Parfums

Zlatan Sport Sun Lotion Body & Face med solfaktor 30 beskytter huden din mot solens skadelige stråler. Produktet er lett å påføre og trekker raskt inn i huden uten å klisse.
169 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Sport Lotion Face & Body SPF30
p90539635
v90539636
Zlatan Ibrahimovic Parfums
NOK
169

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Zlatan Sport Sun Lotion Body & Face med solfaktor 30 beskytter huden din mot solens skadelige stråler. Produktet er lett å påføre og trekker raskt inn i huden uten å klisse. Produktet er ekstra vann- og svetteresistent, noe som gjør det ekstra velegnet når du trener eller er aktiv. Inneholder fuktbindende stoffer og beskyttende E-vitamin samt mykgjørende olivenolje. Mildt parfymert. Passer til alle hudtyper.
Inngår i grooming-serien ZLATAN SPORT, som er en serie funksjonelle produkter til kropp, ansikt og hår. Serien er produsert og designet i Sverige og inneholder 100 % veganske ingredienser.
Påfør solbeskyttelsen før du går ut i solen. Påfør ofte, fremfor alt hvis du svetter eller etter bad og tørking med håndkle. Bruk rikelig med solbeskyttelsesmiddel, en håndfull til hele kroppen. For lite produkt gir vesentlig dårligere beskyttelse.
Volum:150 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331