Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Zlatan Ibrahimović Parfyme

Duftene fra Zlatan Ibrahimović Parfums er et resultat av et unikt samarbeid mellom en av verdens ledende parfymører og Zlatan Ibrahimović selv. Zlatan er som med alt han er med på, hundre prosent engasjert og deltar i hvert eneste trinn av prosessen. Alle duftene er et resultat av Zlatans personlige preferanser og smak. Den første duften som ZLATAN lanserte i 2015 og som senere er etterfulgt av ytterligere fem ekslusive dufter. I 2018 ble serien Zlatan Sport lansert - friske og sporty dufter og smarte funksjonsprodukter for både ham og henne. Det siste tilskuddet til Sport-serien er Zlatan Sport PRO. Dette er duften av det nye livet i Los Angeles, et liv på farten, stadig på vei forover.

  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331