Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

God påske! Oppdag vår påskekalender med 30-50% på herlige produkter! Se hele kalenderen her. Vi tilbyr også fri frakt med Bring & Helthjem.

Zlatan Ibrahimović Parfums

Duftene fra Zlatan Ibrahimović Parfums er et resultat av et unikt samarbeid mellom en av verdens ledende parfymører og Zlatan Ibrahimović selv. Zlatan er som med alt han er med på, hundre prosent engasjert og deltar i hvert eneste trinn av prosessen. Alle duftene er et resultat av Zlatans personlige preferanser og smak.

Den første duften som ZLATAN lanserte i 2015 og som senere er etterfulgt av ytterligere fem ekslusive dufter. I 2018 ble serien Zlatan Sport lansert - friske og sporty dufter og smarte funksjonsprodukter for både ham og henne. Det siste tilskuddet til Sport-serien er Zlatan Sport PRO. Dette er duften av det nye livet i Los Angeles, et liv på farten, stadig på vei forover.

Merker
Hudtype
Farger
Dekkevne
Finish
Duftkategori
Formel
Egenskap
Natural Choice
Duftnoter
26 produkter
Mest kjøpte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331