Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Zlatan Ibrahimović Parfums

MYTH er den tredje duftlanseringen fra Zlatan Ibrahimovic Parfums og består av duftene MYTH WOOD for ham og MYTH BLOOM for henne. Duftene er en hyllest til Sverige og representerer det som Zlatan liker best med Sverige – naturen, åpne landskap, lyset og roen. Herreduften MYTH WOOD representerer den svenske naturen, skogen og viddene. MYTH BLOOM er en elegant og feminin blomsterduft som fører tankene mot sol og sommer. Zlatan Ibrahimovic Parfums dufter er utviklet gjennom et unikt samarbeid med en av verdens ledende parfymører, Olivier Pescheux, og Zlatan selv. Duftene er altså et resultat av Zlatans personlige preferanser og smak.

Merker
Duftkategori
Natural Choice
Duftnoter
14 produkter
Mest køpte
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 815 31 331