Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

La Nuit de L'Homme Eau Électrique EdT 60 ml
La Nuit de L'Homme Eau Électrique EdT 60 ml
La Nuit de L'Homme Eau Électrique EdT 60 ml
Gave på kjøpet! Les mer

La Nuit de L'Homme Eau Électrique EdT 60 ml

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme L'Eau Electrique Eau de Toilette. En uhemmet og berusende duft. En orientalsk fougère som bygger bro mellom friskhet og sensualitet.
620 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
La Nuit de L'Homme Eau Électrique EdT
p89391499
v89391500
Yves Saint Laurent
NOK
620

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme L'Eau Electrique Eau de Toilette. En uhemmet og berusende duft. En orientalsk fougère som bygger bro mellom friskhet og sensualitet. Duften åpner med en akkord av modne epler. Duften utvikles videre med de varme hjerteslagene av geranium, slik at sansene blir vekket. Duften fungerer som et sensuelt, sakte utviklende afrodisiakum, mens vaniljen trer frem som en elektrisk strøm. En lek med kontraster: de første dråpene vekker sansene, mens duften som blir hengende i luften etterlater et sensuelt preg. Et elektrisk støt like intenst som de dype blå nyansene av duftens safter.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331