Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Full Metal Eyeshadow N°17 Gold Source
Full Metal Eyeshadow N°17 Gold Source

Full Metal Eyeshadow N°17 Gold Source

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent Full Metal Eyeshadow - för en metallisk glans och ett färgstarkt intryck!
275 kr
N°17 Gold Source

Omtaler

Amna Aslam | 16-02-2017
En myk øyeskygge som er veldig lett å bruke samtidig så gir det meg den mest nydeligste metal fargen ever! Jeg får best resultat innen noen minutter.er veldig fornøyd.
Susy Kristiansen | 20-10-2015
Helt fantastisk! Trenger ikke en gang fiks plus 😊 Bruk kosten og gni den på øyelokken med fingeren. Elsker fargen Wet Blue

Mer Informasjon

Yves Saint Laurent Full Metal Eyeshadow - för en metallisk glans och ett färgstarkt intryck! Yves Saint Laurents Full Metal Eyeshadow pryder ögonen med en kraftfull och intensiv färg som sitter på plats upp till 16 timmar. Den ger en ultimat känsla av fräschör, friskhet och sensualitet. I en enda gest glider ögonskuggan på och skapar fin struktur av en jämn och enhetlig metallfinish med en distinkt uppfriskande effekt. Kraftfull och intrycksgivande!
Gull
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331