Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Touche Éclat Highlighter Pen 2

Touche Éclat Highlighter Pen 2

Yves Saint Laurent

Som en tryllestav gjør Touche Éclat-pennen huden umiddelbart lysere og glattere med en forfinet hudtone med en naturlig strålende finish.
350 kr
2
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Som en tryllestav gjør Touche Éclat-pennen huden umiddelbart lysere og glattere med en forfinet hudtone med en naturlig strålende finish. Fremhev dine beste ansiktstrekk uten skimmer eller glitter. De lysfylte pigmentene i Touche Éclat blendes enkelt og etterlater en sunn, naturlig glød. Det er din hud, bare bedre! Kaker seg ikke, og du ser aldri sminket ut. - Gjør huden lysere for å bekjempe livløs hud, sliten hud og bringe lys til ansiktet. - Glatter ut fine linjer og rynker og løfter ansiktstrekkene helt uten fare for at produktet skal legge seg i fine linjer eller kake seg. - Gjør makeupen din perfekt, gjør leppene naturlig tykkere og visker bort alle spor av maskara eller øyenskygge som drysser, eller leppestift som er gnidd utover.
Hudtype:Tørr|Sensitiv|Moden|Normal
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331