Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Top Secrets Face Mist 100 ml

Top Secrets Face Mist 100 ml

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent Top Secrets Face Mist. Denne 2-i-1-misten er inspirert av våre makeupartister og utviklet av hudpleieeksperter for å fukte huden og sette makeup.
485 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Top Secrets Face Mist
p89997651
v89997652
Yves Saint Laurent
NOK
485

Omtaler

Anita | 02-06-2019
Digger denne settingsprayen da den får makeupen til å sitte, uten å gjøre huden stiv og ekkel. Den gir også fukt og glød (ikke matt finish) ! Det er også litt collagenboost i formulaen slik at du får en ''plump'' effekt hvis du bruker den på bar hud - deretter over makeup. Veldig fin spraymist på denne også. Minus er jo prisen, men den er verdt pengene synes jeg.

Mer Informasjon

Yves Saint Laurent Top Secrets Face Mist. Denne 2-i-1-misten er inspirert av våre makeupartister og utviklet av hudpleieeksperter for å fukte huden og sette makeup. Påføres etter makeup eller når du ønsker å fuktet, strålende hud og holdbar makeup. Protips Kan brukes før makeup til å fukte, eller etter makeup for å sette. Rist godt før bruk. Spray minst 15 cm fra ansiktet. Lukk øyne og munn under påføring. Skyll umiddelbart med vann i tilfelle irritasjon. Inneholder hyaluronsyre og ekstrakt av valnøttblader.
Farge:Svart
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331