Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Lavendel Body Oil

Lavendel Body Oil

Weleda

En avslappende kroppsolje med lavendelolje som pleier og mykgjør huden samtidig som den virker beroligende og avslappende.
219 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Lavendel Body Oil
p862026
v42541656
Weleda
NOK
219

Omtaler

Stine Sofie | 19-02-2017
Denne olkjen er utrolig avslappende. Etter en hektisk og stressende dag er det meget behagelig å ha på denne etter en dusj. Du merker godt at den virker beroligene på huden. Kjempe bra produkt.

Mer Informasjon

En avslappende kroppsolje med lavendelolje som pleier og mykgjør huden samtidig som den virker beroligende og avslappende. Den milde duften av ekte eterisk lavendelolje hjelper kropp og sinn å slappe av og komme til ro. Den nøye sammensatte kombinasjonen av mandelolje og sesamolje holder huden myk og smidig.
Masser inn et tynt lag med olje på lett fuktet hud etter dusj eller bad. Kan også brukes til massasje.
Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Coumarin*. * from natural essential oils
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331