Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Evening primrose Eye and Lip Cream

Evening primrose Eye and Lip Cream

Weleda

Evening primrose Eye and Lip Cream er en vitaliserende øye- og leppepleie for moden hud som øker fastheten og gir huden glød. Hormonelle endringer gjør at huden blir tynnere med alderen.
329 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Evening primrose Eye and Lip Cream
p88247961
v88247962
Weleda
NOK
329

Mer Informasjon

Evening primrose Eye and Lip Cream er en vitaliserende øye- og leppepleie for moden hud som øker fastheten og gir huden glød. Hormonelle endringer gjør at huden blir tynnere med alderen. Derfor blir huden mer følsom for skader. Evnen til å holde på fuktigheten reduseres også. Gjenoppretter fuktighetsbalansen og forebygger dannelsen av fine linjer og rynker.
vann, solsikkeolje, alkohol, jojobaolje, makadamianøttolje, fettsyreglyserider, glyserin, olivenolje (uten såpe), kakaosmør, bivoks, sacha inchi-olje, destillat av trollhassel, kjempenattlysolje, ekstrakt av tigergress og legestokkrose, akasiegummi, xantan, melkesyre, sukker.
Volum:10 ml
Hudtype:Moden
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331