Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Pomegranate Firming Night Cream

Pomegranate Firming Night Cream

Weleda

Pomegranate Firming Night Cream er en rik, oppstrammende nattkrem for moden hud med granateplekjerneolje som aktiverer og styrker hudens naturlige reparasjonsprosesser om natten.
359 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Pomegranate Firming Night Cream
p859612
v42475095
Weleda
NOK
359

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Pomegranate Firming Night Cream er en rik, oppstrammende nattkrem for moden hud med granateplekjerneolje som aktiverer og styrker hudens naturlige reparasjonsprosesser om natten. Hudens fasthet og elastisitet forbedres samtidig som rynker og linjer blir mindre synlige. Inneholder makadamianøttolje, agurkurtolje og arganolje, som sammen med granateplekjerneolje gir huden næring og stimulerer den naturlige cellefornyelsen, noe som gjør huden jevnere og klarere. Huden får intensiv fuktighet og næring, noe som gjør den uthvilt og styrket. Om morgenen føles huden myk og mye smidigere. Kombiner med Pomegranate Firming Face Serum for et optimalt resultat.
Påfør på ansikt, hals og brystparti hver kveld etter rens og ansiktsvann og etter påføring av Pomegranate Firming Face Serum. Unngå øyeområdet.
Vatten, sesamolja, solrosolja, alkohol, sheasmör, fettsyraglycerid, vetegroddsolja, granatäpplekärnolja, gurkörtsolja, arganolja, hirsextrakt, solrosbladsextrakt, tapiokastärkelse, xanthan, äkta eteriska oljor*, limonene*, linalool*, geraniol*, citral*, coumarin*. *från äkta eteriska oljor
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331